Ik merk dat ik absoluut geen blog-schrijver ben. Ik heb aldoor het idee dat ik berichten aan mezelf moet schrijven, maar die berichten ken ik al. Ik ben nog niet zover dat ik het belangrijk vind dat anderen deze berichten ook lezen. Maar goed, je weet nooit.

Vanmorgen mijn goede vriend en collega Wim vd G op bezoek gehad. Hij is kunstdocent en zeer geïnspireerd. Ik ben blij met dit contact omdat ik nog zo heel veel van hem kan leren.

Komende zaterdag, 2 april, ga ik naar Geervliet bij Rotterdam, waar mijn andere kunstvriend Willem de Boer van Groningen (zie Links) een expo opent in Galerie Gee'71. Ik combineer dat met een bezoek aan Rotterdam. Het fotomuseum toont prachtig fotowerk van de Spaanse fotograaf Chema Madoz.

Op 23 april a.s. wil ik naar Den Haag om de expo's van Nagy en Ensor te bekijken in het Gemeentemuseum. Ben erg benieuwd naar de foto's van Nagy. Altijd fijn om werk van anderen te bekijken. Het leert je te relativeren en ook scherp te blijven op je eigen manier van kijken. Zo heb ik in februari in Berlijn echt genoten van de Berlijnse foto's van Nan Golding. Mijn eigen jeugd.